In 4 eenvoudige stappen naar geluk op de werkvloer

Bij B-Recruited stillen we onze honger met de zoektocht naar nieuwe uitdagingen voor werknemers en werkgevers. Wanneer er geluk heerst op de werkvloer, behaal je als team betere resultaten.

Als recruitment bureau stellen we ons op als je partner in dit hele verhaal. Ons engagement gaat verder dan louter en alleen recruitment. 

1. Wij luisteren naar je verhaal

De allereerste stap is dat we in een comfortabele setting luisteren naar je verhaal en praten over je behoeften en ambities. Op basis van dit gesprek starten wij onze zoektocht naar je nieuwe werkgever of werknemer.

2. Screening 

Doorheen de jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van bedrijven en gespecialiseerde profielen. In eerste instantie maken we een selectie van potentiële kandidaten die aansluiten bij je behoeften en ambities.

3. Start van je nieuwe avontuur

Wanneer we alle kanshebbers gescreend hebben, start er een nieuw avontuur voor jou. Een frisse start voor meer geluk.

4. We blijven contact houden

We laten je niet aan je lot over. We blijven in contact staan met elkaar omdat we oprecht geïnteresseerd zijn in hoe je nieuwe avontuur verloopt. Daarnaast bieden we jou of je medewerkers ook allerlei opleidingen aan via onze B-Recruited Academy om iedereen zijn vaardigheden on point te houden.

Klinkt dit als
muziek in de oren?
Laten we kennismaken!